top of page

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

 • Op welke dagen kan ik een bestelling plaatsen?
  Je kan elke dag van de week een bestelling plaatsen in onze webshop. Bestellingen die wij dinsdag tot en met vrijdag uiterlijk om 10.00 uur ontvangen, kunnen de volgende dag afgehaald worden. Bestellingen die wij zaterdag uiterlijk om 12.00 uur ontvangen, kunnen de eerst volgende dinsdag afgehaald worden.
 • Tot hoe laat kan ik een bestelling plaatsen voor de volgende dag?
  Wanneer je je bestelling plaatst vóór 10.00 uur, kan je je bestelling de volgende dag (met uitzondering van zondag) vanaf 08.00 uur (en op zaterdag vanaf 07.15 uur) afhalen in onze bakkerij. Je ontvangt een e-mail wanneer jouw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden.
 • Kan ik mijn bestelling de dezelfde dag nog afhalen?
  Dit is helaas niet mogelijk. In verband met drukte en de vroege werktijden van onze bakkers kunnen wij geen bestellingen verwerken voor dezelfde dag. Wilt u toch verzekerd zijn van onze producten, bel dan naar onze bakkerij of kom gezellig even langs.
 • Kan ik mijn bestelling ook laten bezorgen?
  Helaas, op dit moment is dit niet mogelijk. Hopelijk gaan we in de toekomst deze service toevoegen als extra optie.
 • Via welke betaalmethodes kan ik betalen?
  Wanneer je je bestelling op de webshop hebt geplaatst, kan je gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL. Je kan er ook voor kiezen om de betaling te voldoen wanneer je de bestelling komt afhalen in onze bakkerij.
 • Waar kan ik productinformatie zoals ingrediënten en allergenen vinden?
  Ieder product wordt met veel aandacht en liefde gemaakt. Op dit moment werken we nog aan onze voedingswaarde informatie, daarom kan je het beste contact met ons opnemen via 073-5941279. Onze bakkers helpen u dan graag verder.
bottom of page