top of page
Volkorenbrood

ONZEbakkers

Han Goossens

Beste klanten, ik wil jullie allereerst bedanken voor het vertrouwen in mijn bakkerij. Ik ben blij dat ik zie dat ik elke dag mensen blij kan maken met vers brood, broodjes en gebak. Dit wordt altijd met veel liefde en passie gemaakt. Ik ben ook erg trots dat de bakkerij al 125 jaar bestaat en het generatie op generatie doorgegeven wordt. Ik werk goed samen met mijn neefje Jan die ik ook aan het klaar stomen ben voor de volgende generatie. Ook heb ik een hele goede samenwerking met Mark, hij geeft mij altijd veel advies hoe ik zaken het beste kan aanpakken. Hij heeft altijd een frisse ingeving voor nieuwe producten. Ik ben erg trots op mijn personeel en op de bakkerij. Ik hoop dat we nog heel lang voor jullie allemaal het lekkerste brood mogen bakken!

WhatsApp Image 2021-01-22 at 11.43.01.jp

Mark Schellekens

Na 12,5 jaar trouwe dienst bij bakkerij Voermans ben ik na de sluiting bij bakkerij Han Goossens in 2013 begonnen. Mijn passie is zorgen voor kwaliteit, zowel voor brood als banket. Wist u dat we onze producten vaak laten keuren en dat we dan vaak als beste scoren uit de regio. Zo zijn er meerdere producten bekroond met ‘goud’ en dat maakt me trots om voor bakkerij Han Goossens te mogen werken.

IMG_6763.HEIC

Jan Goossens

Ik ben Jan Goossens en ik ben het neefje van Han. Van kleins af aan loop ik al rond in de bakkerij. Vanaf 2014 ben ik komen werken als zaterdaghulpje in de bakkerij. Ik heb mijn brood en banket opleiding afgerond in 2019 en ben sindsdien vijf dagen in de week gaan werken.

 

Sinds dit jaar volg ik de opleiding tot Boulanger, wat ik uitstekend kan combineren met het werk. Ik ben blij dat ik deze kans krijg en mijzelf meer kan gaan verdiepen in het brood. Hierdoor leer ik veel nieuwe dingen bij die ik dan ook weer mag toepassen binnen het bedrijf. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en ik hoop dat het bedrijf nog lang in de familie blijft!

WhatsApp Image 2021-01-22 at 11.43.02-2.

Tom van Veen

Ik ben al 8 jaar werkzaam bij Bakkerij Han Goossens. Het is heel bijzonder om voor dit familiebedrijf te werken. Zelf ben ik doof en dit maakt het werken soms lastig. Ik ben best trots op mezelf dat ik hier kan werken. Ik vind het heel erg leuk om brood en banket ervaring op te doen. Ik ga op het moment één dag in de week naar school in Eindhoven. Daar volg ik de MBO Niveau 2-opleiding Brood & Banket.

Ik doe werk waarbij veel kracht nodig is. Gelukkig ben ik redelijk sterk en kan ik goed deeg scheppen. Ik ben dol op nougatine, de worstenbroodjes en de Dungense Broeders. Ik hoop hier nog voor een lange tijd werkzaam te zijn.

WhatsApp Image 2021-01-22 at 11.43.05.jp
bottom of page