top of page
Volkorenbrood

ONswinkel-personeel

Sanne van den Eng

Mijn naam is Sanne van den Eng en ik ben 23 jaar oud. Ik ben al 6 jaar werkzaam bij Bakkerij Han Goossens. Ik heb het heel erg naar m’n zin, omdat we een heel hecht team hebben en elkaar goed aanvullen. Ik maak lange dagen, maar die zijn heel afwisselend. In de ochtend ben ik vaak aan het bezorgen en in de middag ben ik bezig in de bakkerij. Hebben jullie al ooit iemand horen zingen? Dan ben ik het geweest! In het weekend houd ik graag van een drankje en een dansje! Tot snel bij de lekkerste bakkerij in de omstreken!

WhatsApp Image 2021-01-22 at 11.43.02.jp

Marianne van Dijk

Ik werk sinds augustus 2013 bij Bakkerij Han Goossens. Ik ben hier eigenlijk gestart nadat iemand is weggevallen door ziekte, maar ik ben nooit meer weggegaan. Ik vind het werken in de winkel heel leuk, omdat geen dag hetzelfde is en veel in contact kom met allerlei soorten mensen. Ik heb niet één lievelingsproduct, maar tal van banketproducten vallen bij mij goed in de smaak. Ik ben eigenlijk een spin in het web, want mijn werkzaamheden variëren van inpakken tot afbakken en schoonmaken tot verkopen. Ik sta ook bekend als 'de bakvrouw' van de bakkerij. Ik zie je snel in onze winkel.

WhatsApp Image 2021-01-22 at 11.43.05-2.

Marja van Grinsven

Toen ik ruim 20 jaar geleden bij Bakkerij Han Goossens kwam werken als een van de jongste medewerkers, had ik niet verwacht om na 20 jaar als een van de oudste nog steeds met heel veel plezier in dienst te zijn. We hebben een gezellig team en de samenwerking, de omgang met klanten en zorgen dat die heel tevreden zijn en graag bij ons terugkomen is voor mij het leukste van deze baan. Ik hoop het tot mijn pensioen te blijven doen en geniet van ‘onze’ bakkerij en winkel!

IMG_6621.HEIC

Juliëtte Welvaarts

Mijn naam is Juliëtte Welvaarts. Sinds september 2020 weer werkzaam bij Han. Ik werk voornamelijk op zaterdag in de winkel. Het is erg leuk om te doen. Het is een leuk team om mee te werken. Het onder de mensen zijn en een praatje op z’n tijd, daar geniet ik van. Als je me nu vraagt wat ik het lekkerst vindt van wat we verkopen, is dat best lastig want eigenlijk vind ik veel lekker. Maar dan ga ik toch voor de aardbeienslof.

46fbd61a-65fd-473b-b4fc-e40fac6d3314.JPG

Lieke van der Veen

Hoi lieve klanten uit Den Dungen en omstreken, mijn naam is Lieke van der Veen en ik ben 24 jaar oud. Ik heb11 jaar de functie als winkelmedewerker uitgeoefend.In december 2021 ben ik full-time aan de slag gegaan bij Staete Makelaars als Persoonlijk Adviseur Wonen. Ik blijf de werkzaamheden voor de webshop en social media nog wel uitvoeren zodat ik nog steeds betrokken blijf bij de Bakkerij. Liefs, Lieke.

IMG_6744.HEIC

Willemien van de Veerdonk

Beste klanten van Bakkerij Han Goossens, mijn naam is Willemien van de Veerdonk.Sinds december 2021 ben ik toegevoegd aan het leuke team van Bakkerij Han Goossens. De sinterklaasperiode en daarna de kerst was erg hectisch maar ik heb hierdoor wel alle ' ins en outs' meegekregen. De diversiteit in de werkzaamheden vind ik heerlijk; van bakken naar inpakken, naar klanten helpen, een praatje maken, poetsen, tot aan bestellingen opnemen en klaarleggen. Je hoeft je dus niet te vervelen want er is altijd genoeg te doen. Als rasechte Dungense voel ik me hier helemaal thuis. Tot ziens in de winkel! 

8644ba58-597c-4fa9-bad1-e63b4382e095.JPG
bottom of page