Volkorenbrood

ONswinkel-personeel

Sanne van den Eng

Mijn naam is Sanne van den Eng en ik ben 23 jaar oud. Ik ben al 6 jaar werkzaam bij Bakkerij Han Goossens. Ik heb het heel erg naar m’n zin, omdat we een heel hecht team hebben en elkaar goed aanvullen. Ik maak lange dagen, maar die zijn heel afwisselend. In de ochtend ben ik vaak aan het bezorgen en in de middag ben ik bezig in de bakkerij. Hebben jullie al ooit iemand horen zingen? Dan ben ik het geweest! In het weekend houd ik graag van een drankje en een dansje! Tot snel bij de lekkerste bakkerij in de omstreken!

WhatsApp Image 2021-01-22 at 11.43.02.jp

Marianne van Dijk

Ik werk sinds augustus 2013 bij Bakkerij Han Goossens. Ik ben hier eigenlijk gestart nadat iemand is weggevallen door ziekte, maar ik ben nooit meer weggegaan. Ik vind het werken in de winkel heel leuk, omdat geen dag hetzelfde is en veel in contact kom met allerlei soorten mensen. Ik heb niet één lievelingsproduct, maar tal van banketproducten vallen bij mij goed in de smaak. Ik ben eigenlijk een spin in het web, want mijn werkzaamheden variëren van inpakken tot afbakken en schoonmaken tot verkopen. Ik sta ook bekend als 'de bakvrouw' van de bakkerij. Ik zie je snel in onze winkel.

WhatsApp Image 2021-01-22 at 11.43.05-2.

Marja van Grinsven

Toen ik ruim 20 jaar geleden bij Bakkerij Han Goossens kwam werken als een van de jongste medewerkers, had ik niet verwacht om na 20 jaar als een van de oudste nog steeds met heel veel plezier in dienst te zijn. We hebben een gezellig team en de samenwerking, de omgang met klanten en zorgen dat die heel tevreden zijn en graag bij ons terugkomen is voor mij het leukste van deze baan. Ik hoop het tot mijn pensioen te blijven doen en geniet van ‘onze’ bakkerij en winkel!

IMG_6621.HEIC

Manita van den Heuvel

Beste klanten, mijn naam is Manita van den Heuvel. Ik ben 51 jaar oud en woon in Gemonde. Ik kom in de zomer vaak op de fiets naar het werk zodat ik extra fit ben als ik aan mijn werkdag begin. Natuurlijk, als het regent pak ik de auto. Het werken bij Han Goossens vind ik heel erg leuk omdat we een hecht team hebben en goed met elkaar kunnen opschieten. We vullen elkaar altijd aan in de werkzaamheden. Mijn lievelingsproduct is het nougatinegebakje. Tot snel weer bij Bakkerij Han Goossens!

IMG_6609.HEIC

Lieke van der Veen

Hoi lieve klanten uit Den Dungen en omstreken, mijn naam is Lieke van der Veen en ik ben 23 jaar oud. Ik ben al 9 jaar werkzaam bij Bakkerij Han Goossens en werk er nog steeds met veel plezier. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd aan de opleiding Marketing Management aan Avans Hogeschool. Ik probeer de zaken die ik op school heb geleerd toe te passen op de bakkerij. Voorbeelden hiervan zijn de social media-kanalen bijhouden en het maken van deze vernieuwde website/webshop. Het is een mooi familiebedrijf waarbij mijn oom nu de leiding heeft waar dit voorheen mijn opa was. Hier ben ik erg trots op! Vroeger was ik alleen op de zaterdag van de partij, maar nu ook op de vrijdag en donderdagochtend. Tot snel weer in de bakkerij! Liefs, Lieke.

IMG_6744.HEIC

Fleur van der Donk

Hi, mijn naam is Fleur en ik werk sinds mei 2018 bij Bakkerij Han Goossens. Ik heb het hier erg naar mijn zin en vind het leuk om samen met mijn collega’s de dag goed te laten verlopen en de klanten tevreden te stellen! We hebben het altijd gezellig met elkaar en dat maakt een werkdag een stuk leuker! Ik werk voornamelijk op zaterdagen in de bakkerij. Af en toe ook doordeweeks als invalkracht. Dan kan ik lekker bijverdienen en dat is natuurlijk altijd heel fijn en gezellig! 

 

Ik heb de opleiding Maatschappelijke Zorg gevolgd op het Koning Willem I College, hiervoor heb ik in 2020 mijn diploma behaald. Nu werk ik als invalkracht op een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Af en toe ga ik samen met mijn vader de bouw op om daar ook wat bij te verdienen. Ik hoop bij Han nog met veel plezier te werken!

1ce524f6-162a-4f49-bfe2-16224e4cf5ca.JPG

Juliëtte Welvaarts

Mijn naam is Juliëtte Welvaarts. Sinds september 2020 weer werkzaam bij Han. Ik werk voornamelijk op zaterdag in de winkel. Het is erg leuk om te doen. Het is een leuk team om mee te werken. Het onder de mensen zijn en een praatje op z’n tijd, daar geniet ik van. Als je me nu vraagt wat ik het lekkerst vindt van wat we verkopen, is dat best lastig want eigenlijk vind ik veel lekker. Maar dan ga ik toch voor de aardbeienslof.

46fbd61a-65fd-473b-b4fc-e40fac6d3314.JPG