Volkorenbrood

ONZEWEEKEND-HULPen

Karlijn Sleutjes

Mijn naam is Karlijn en ik werk sinds mei 2020 bij Bakkerij Han Goossens. Ik vind de gezelligheid het leukst op het werk. Bij de bakkerij maak ik vooral schoon en pak ik broodjes in.

09186ec4-4669-4b27-8bfe-9b84dc58cc73.JPG

Meike Lamers

Hoi, ik ben Meike Lamers. Ik ben 19 jaar oud en werk inmiddels alweer twee jaar bij Bakkerij Han Goossens. Ik heb het hier erg naar mijn zin en vind het leuk om iedere zaterdag voor de klanten klaar te staan. Samen met gezellige collega’s vliegt de tijd voorbij. Wanneer ik niet aan het werk ben bij de bakker, ben ik bezig met mijn studie tot lerares wiskunde. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak bij familie en vrienden te vinden.

Graag zie ik u op zaterdag in onze winkel!

0cb0eb98-7792-45a4-974a-3493ebd79d41.JPG

Jeanne Schellekens

Ik werk sinds 1,5 jaar nu bij Bakkerij Han Goossens. Mijn zoon Mark is daar bakker en ik hoorde altijd alle enthousiaste verhalen waar hij mee thuis kwam. Wanneer ik een advertentie zag staan, vertelde ik Han dat ik graag wilde komen helpen op de zaterdagen. Ik vind het enorm leuk om te doen. Het is een heel dynamisch team, zo met al die jonge collega’s. Op de zaterdagen help ik met het inpakken van broodjes en het klaarzetten van bestellingen. Uiteraard moet er ook gewassen worden en deze taak neem ik dan ook op me. De worstenbroodjes van Han zijn mijn favoriet samen met de nougatinetaart. Ik hoop er nog verschillende jaren te mogen werken.

IMG_6772.HEIC

Danielle de Lepper

Ik werk nu sinds een paar maanden achter in de bakkerij waar ik de broodjes inpak en poets. Ik vind het werk erg leuk, want je kan tijdens het werk gezellig kletsen met collega’s. Ik vind het brood altijd erg lekker, maar het meest geniet ik altijd van de gebakjes.

Kim Goossens

Hallo lieve klanten! Ik ben Kim Goossens en ik ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding Zelfstandig Werkend Gastvrouw op De Rooi Pannen in Eindhoven. Ik werk daarvoor bij Brasserie De Lieveling in schijndel. Ik werk al bijna 4 jaar bij de bakkerij en ik vind het heel leuk om hier te werken met leuke en gezellige collega’s.

WhatsApp Image 2021-01-26 at 20.19.00.jp
0