Volkorenbrood

ONZEWEEKEND-HULPen

Jeanne Schellekens

Ik werk sinds 1,5 jaar nu bij Bakkerij Han Goossens. Mijn zoon Mark is daar bakker en ik hoorde altijd alle enthousiaste verhalen waar hij mee thuis kwam. Wanneer ik een advertentie zag staan, vertelde ik Han dat ik graag wilde komen helpen op de zaterdagen. Ik vind het enorm leuk om te doen. Het is een heel dynamisch team, zo met al die jonge collega’s. Op de zaterdagen help ik met het inpakken van broodjes en het klaarzetten van bestellingen. Uiteraard moet er ook gewassen worden en deze taak neem ik dan ook op me. De worstenbroodjes van Han zijn mijn favoriet samen met de nougatinetaart. Ik hoop er nog verschillende jaren te mogen werken.

IMG_6772.HEIC

Danielle de Lepper

Ik werk nu sinds een paar maanden achter in de bakkerij waar ik de broodjes inpak en poets. Ik vind het werk erg leuk, want je kan tijdens het werk gezellig kletsen met collega’s. Ik vind het brood altijd erg lekker, maar het meest geniet ik altijd van de gebakjes.

Lois van der Vranden

Hallo lieve klanten, mijn naam is Lois van der Vranden. 2021 rondom de tijd van Pasen ben ik begonnen met werken bij Bakkerij Han Goossens. Ik ben begonnen als poetshulp maar al snel mocht ik ook meedraaien in de winkel. Dit vind ik super leuk. De afwisseling vind ik super leuk en je zit nooit stil hier. Er is altijd wel wat te doen waardoor de tijd ook snel gaat. De gezelligheid onderling met de collega's vind ik heel leuk waardoor het werk ook weer leuker wordt. Wat ik graag in de pauze eet is een frikandellenbroodje. Ik hoop nog een lange tijd bij Bakkerij Han Goossens te werken. Ik zie jullie graag in de winkel. Liefs, Lois.

acf37c7e-b7a4-4c1a-84e9-b5c76e69cda4.JPG